soundtracks

Angrebet på Titan sæson 3 afslutningen er smuk

Jeg har aldrig hørt noget lignende. Dette er, hvad du kan sige efter at have hørt Attack on Titan-sæson 3 slutte. Det var simpelthen fantastisk, og det er selvfølgelig den bedste åbning, jeg har set indtil videre sammenlignet med alle de andre.

Oversigt – Angreb på Titan slutter

Nedenfor er åbningen, som du kan se for at få en bedre forståelse af, hvad jeg taler om, hvis du ikke har hørt den originale åbning før. Som jeg har nævnt før i tidligere artikler, lyder nogle Anime-åbninger og lydspor nogle gange så forenende, at de næsten føles som hymner i stedet for lydspor. Dette fandt jeg åbenbart med Angreb på Titan, under både 1., 2. 3. (indtil videre) åbninger.

Den originale sang var en del af 3d-udgivelsen af ​​Attack on Titan Anime, som udkom i 2018. Sangen fanger virkelig din opmærksomhed og installerer en meget varm og glad følelse, der opstår i dig selv.

Instrumenter og resultat – Angreb på Titan slutter

Angreb på Titan slutter

Den hjertevarme sang og det melodiske klaver spillede helt sikkert en stor rolle i sangen, og det var det, der virkelig gjorde den meget mindeværdig for mig. Det bringer mig også ind på et andet punkt om serien og Angreb på Titan i almindelighed.

De andre temaer er lige så gode, og det taler virkelig meget om, hvad der kommer. Angreb på Titan er en serie, som jeg vil dække senere, og det er stykker som denne, der har gjort min rejse til Anime-se meget sjov og underholdende. Det, at sangene lyder som hymner, giver næsten lyst til at rejse dig op og råbe teksterne højt og lystigt synge med af hjertens lyst.

Annoncer

Sammenligner man det med en knap så inspirerende slutning

Jeg nød virkelig dette ved sangene, fordi det opløfter dig, og det er bestemt mere mindeværdigt end nogle andre Anime-afslutninger og -åbninger, jeg har set. Jeg mener, kan du huske slutningen og temaet for Black Lagoon sæson 1 og 2? Tag et kig:

Black Lagoon sæson 1 og 2 afslutningstema

Nu er det måske ikke fair at sammenligne det med det, fordi de ikke er på samme niveau. sorte lagune og Angreb på Titan er i helt andre baner. Men én ting er helt klart klar, den ene får mig fuldstændig til at føle en kraftfuld og sund følelse, og den anden får mig til at føle mig død og tom, fortabt, med en overvældende følelse af overhængende frygt.

Er slutninger og temaer vigtige?

Annoncer

Jeg tror, ​​at slutninger er vigtige, fordi de installerer den endelige følelse, som du forsøger at få ud til dit publikum.

Det betyder, at det er vigtigt at få et altomfattende tema, der generelt opsummerer fortællingens tema. Dette kan åbenbart være svært.

Imidlertid Angreb på Titan sæson 3 afslutning blev udført korrekt i min åbning. Det bringer dig nogle gange lykke, hvor episoden har haft en rædselsvækkende slutning.

Fan af Angreb på Titan? Hvis du gør det, kan du overveje at tjekke nogle lignende artikler nedenfor om Angreb på Titan. Vi udgiver nye artikler om Angreb på Titan hele tiden, så abonner for at holde dig opdateret.

Hvis du vil holde dig opdateret med alt det seneste fra vores blog, så overvej at tilmelde dig vores e-mail-liste nedenfor.

Giv en kommentar

Translate »
%d bloggere som denne: