Er det værd at se?

Er Grand Blue værd at se på?

Oversigt - Er Grand Blue værd at se?

Er Grand Blue værd at se på?
Grand Blue Episode 1, sæson 1

Er Grand Blue værd at se på? Nå så jeg først Grand Blue, da den kom ud, omkring begyndelsen af ​​2018 i slutningen af ​​2017. Først forventede jeg ikke noget specielt, bare din gennemsnitlige anime-serie centrerede omkring et bestemt emne. Denne gang tilfældigvis dykkede, hvilket først og fremmest toppede min interesse. Jeg besluttede at give det en chance af denne grund, en beslutning jeg bestemt ikke fortryder. Fra den måde, vittighederne er opstillet til de dumme forvrængede ansigter, trækker karaktererne til de skøre og latterlige ordninger, de kommer ind i, Grand Blue havde alt på plads for mig, og jeg nød fuldt ud hver eneste episode.

Hvis du allerede har set Grand Blue, og du spekulerer på, om der vil være en sæson 2, kan du læse vores artikel om en sæson 2 her. Grand Blue fangede mit øje ikke for den måde, det er animeret på, men for hvordan alt er indstillet, men vi kommer til det senere. Jeg vil også inkludere nogle indsatsklip, bare for at få mine point på tværs.

Hovedfortælling - Er Grand Blue værd at se?

Er Grand Blue værd at se på?
[Grand Blue afsnit 1, sæson 1]

Historien om Grand Blue drejer sig om en dykkerskole, som Lori (vores hovedperson) deltager i i den første episode. Lori slutter sig til Peekaboo dykkerskole (jeg ved heller ikke hvorfor det hedder det) og får straks nogle nye venner. Mens Lori er der, møder han nogle nye karakterer, som vi kommer til senere. Lori kan ikke svømme og har frygt for havet, og ønsker at komme derude og nyde det, han prøver sit hårdeste for at overvinde sin frygt og blive en fremragende dykker. Dette ville lyde lidt kedeligt, hvis den dykkerskole han var på ikke var mere end dette. Dog er Peekaboo dykkerskolen ikke alt, som det ser ud til. Lori finder ud af dette i den første episode, og det er her, vi introduceres til hovedpersonerne.

Hovedpersoner - Er Grand Blue værd at se?

Lori - Grand Blue

For det første har vi det Lori Kituhara er en studerende, der har besluttet at komme til dykkerskolen i Japan. Han har traditionelle synspunkter på kvinder, sex og arbejde og nyder at drikke alkohol. Efter min mening synes Lori at være et ganske enkelt og niveauhovedet individ, han vil kun have det, der er foran ham, og har et godt hjerte.

Imidlertid er hans dumhed noget, der fortsætter hele vejen igennem serien, og dette er det definerende kendetegn ved Lori, som mange elsker. Han ser ikke ud til at være først og fremmest interesseret i at dykke, og det er først, indtil Chisa viser ham fordelene, at han virkelig indser, at han nyder det.

Chisa - Grand Blue

Næste er Chisa Kotegawa der også går på den samme dykkerskole som Lori i Japan. Ved første øjekast ser Chisa ud til at være en stille / genert person, der ikke udtrykker sine følelser offentligt. Hun stikker ofte af, når hun står over for situationer, som nogle kan finde vanskelige eller akavede.

Ligesom Lori er hun en fornøjelig karakter, men kan efter min mening til tider være lidt kedelig. Det afsløres dog, at hendes hovedinteresse ikke er i det modsatte køn eller andet, men udelukkende i dykning, og det vises, at hun er meget engageret og dedikeret til dykning. Hun udtrykker endda sin kærlighed til dykning til Lori, og det er det, der får ham til at overvinde sin frygt for vandet.

Kouhei - Grand Blue

Sidst men ikke mindst er Kouhei Immuhara der er venner med Lori, selvom de synes at argumentere meget for tiden. Med hensyn til en fortællende POV hjælper Kouhei Lori på mange af hans eskapader og er undertiden den, der starter dem.

Han arbejder også som et rebound mellem de to, og selvom de argumenterer hele tiden, ser de ud til at støtte hinanden for at få begge deres mål til at fungere i sidste ende. Kouhei er en meget behagelig og sjov karakter, især når han er med i Lori, og dette gør de to til en stor komisk duo.

Underkarakterer - Er Grand Blue værd at se?

Jeg elskede hver figur ovenfor, og de var alle meget mindeværdige for mig. Hver af dem er unikke, og jeg kan ikke tænke på en eneste grund til ikke at kunne lide dem, de er ikke kedelige eller noget. Alle er meget sjove på deres egen måde, og jeg synes, de blev skrevet meget godt. For eksempel ser vi, at Kouhei altid forsøger at være logisk i situationer, men han ender undertiden med at være den, der starter et argument. Du behøver ikke at kunne lide historien om Grand Blue for at nyde den, men jeg kan love dig, at dens komiske værdi er nok.

Årsager Grand Blue er værd at se

Dejlige karakterer

Jeg har sagt det før, men jeg elskede absolut alle tegn i Grand Blue, endda mindre karakterer som kaptajnen fra Tinkerbell-tennisholdet eller Nojima og Yammaoto. Hver karakter var så unik og mindeværdig, ikke kun på den måde, de blev illustreret, men på den måde, de blev portrætteret og skrevet. Hver karakter havde deres egne problemer og personlige træk, som varede igennem serien hele tiden indtil de sidste par episoder. Disse tegn hjælper med skal jeg se Grand Blue? Spørgsmål, og de gav hver karakter et unikt træk, som de eksporterede på forskellige måder i serien. Tage Kouhei Immuhara for eksempel har han langt blondt hår, en blød stemme og blå øjne, men der er en anden ting ved ham, han er besat af anime “Moster Magic Girl Lalako”. Dette gør ham uinteresseret i andre piger, da de er "ikke engang i samme dimension."

Sjovt animeret

Jeg har set lignende anime til Grand Blue på den måde, de er animeret, men intet kommer tæt på de niveauer af animation, som Grand Blue bruger. Det er ikke noget fancy eller specielt så at sige, men det afhænger hovedsageligt af den måde, hver vittighed det oprettede på, og den følgende punch line. Disse punchlines tilføjes med skal jeg se Grand Blue? Hver følelse, vi får se karakteren udtrykke, er portrætteret i disse ekstremt overdrevne ansigter og stillinger, der forbliver i hele serien. Jeg er ikke rigtig sikker på, om det var beregnet eller ej (ja det var naturligvis til en vis grad), men hver joke forstærkes derefter af karaktererne med dumme handlinger, der bare gør hver scene meget sjov.

Nogle af de bedste stemmeskuespil, jeg nogensinde har hørt

Annoncer

Grand Blue er en af ​​grundene til, at noget anime aldrig skal kaldes, faktisk tror jeg ikke engang, at det er fysisk muligt at lave en dub af Grand Blue, især ikke for Lori og Kouhei. Hvis du spørger mig, synes jeg, de stemmeskuespillere, der gjorde Lori og Kouhei, fortjener fucking Emmy Awards for deres arbejde, fordi hvert eneste skrig, gråd og latter blev gjort til perfektion, det ser ud til, og dette gjorde hvert øjeblik lige så behageligt. Det hele vil tilføje til spørgsmålet om skal jeg se Grand Blue? og så snart du ser afsnit 1, ved du, hvad jeg taler om.

Unik fortælling

At være centreret omkring en aktivitet, som jeg plejede at deltage i mig selv, fandt jeg fortællingen om Grand Blue ret interessant og engagerende, med hele fortællingen om at udforske det dybe blå hav meget spændende. Fortællingen alene er egentlig ikke noget specielt, men jeg kunne ikke lide det alligevel. Jeg tror selv uden dykkeraspektet og en anden mindre unik historie (for eksempel en gymnasium (studenterråd)) Grand Blue ville stadig have været ekstremt sjov og underholdende, fordi de fleste af de komiske underhistorier ikke engang har noget med dykning at gøre . Hvis du har set klip af Grand Blue, ved du hvad jeg mener (Beauty Pagent Scene, eksamensscenen, tennisscenen osv.). Og dette viser mig i sidste ende, hvorfor Grand Blue er sådan en god komedie, det behøver ikke engang en god historie for at være helt sjov. Alt dette tilføjer til spørgsmålet om skal jeg se Grand Blue?

Strålende opsætninger

Nu vil jeg ikke give for meget væk med hensyn til spoilere til nogle af vittighederne og stempellinjerne, men hvis du har set den skønne side, vil du vide, hvad jeg taler om. (Vær venlig ikke at kigge op på den scene, bare se hele serien først, ellers ødelægger den den.) Så skal jeg se Grand Blue? Jeg burde virkelig have forventet noget lignende, men det fik mig stadig! Jeg kan stadig se den scene igen og stadig grine! Under alle omstændigheder, hver gang en vittighed oprettes i Grand Blue, gøres den med en sådan nøjagtighed, at du ved hvornår du skal grine, intet behov for noget dumt grinespor.

Urealistisk men sjov dialog

Annoncer

Dialogen i Grand Blue er skrevet meget godt, og selv øjeblikke, der ikke engang skal være sjove (tror jeg), finder jeg mig selv i at grine. Jeg er ret sikker på, at producenterne fik de perfekte stemmeskuespillere til jobbet, især med Kouhei og Lori, da hvert ord, der kommer ud af deres mund, er mindeværdigt.

Det meste af dialogen stemmer overens med de portrætterede figurer, og jeg kan ikke tænke på noget tidspunkt, hvor dialogen ikke matchede, hvad karakteren ville sige, eller hvad de karakter gjorde - det betyder dog ikke, at der ikke er noget.

Mangaen kan være lidt anderledes, men jeg har ikke haft det privilegium at læse den, så jeg ville ikke vide det. Den urealistiske, men sjove dialog føjer til spørgsmålet om skal jeg se Grand blue?

Årsager Grand Blue er ikke værd at se på

Kedelig animationsstil

Det er meget svært at tænke på grunde til, at Gand Blue ikke er værd at se, men til at begynde med vil jeg sige, at animationsstil er ret kedelig og bestemt ikke noget specielt. Påvirker dette serien, og hvad (serien) den prøver at opnå? På ingen måde vil jeg ikke engang rigtig have dig til at tænke på dette som en grund til ikke at se Grand Blue, men det løber et voksende spørgsmål om skal jeg se Grand Blue? Den måde, den er tegnet på, har ikke rigtig indflydelse på historien eller vittighederne, det er den måde, den er animeret på, der gør det så sjovt, kombineret med stemmeaktivering og opsætninger.

Niche komedie

Det afhænger virkelig af, hvad du synes om Grand Blue, fordi det ikke er for alle. Hvad jeg mener med dette er, at komedien måske ikke passer til alle. Seksuelt indhold er virkelig ikke et problem (ikke at det skal være, nogle seere kan ikke lide det), fordi der ikke er så meget af det. Grand Blue falder ind i en bestemt type komedie, givet det ikke gør det mindre sjovt, fordi humor er subjektiv (for det meste). Komedietypen kan tilføje til spørgsmålet om skal jeg se Grand Blue?

Konklusion - Er Grand Blue værd at se?

animerede xcoins

Grand Blue skal være den sjoveste anime, jeg nogensinde har set, hvis du ikke har set det og tænker over det, vil jeg stærkt foreslå, at du gør det, som jeg er sikker på (hvis du er i anime-komedie eller bare komedie generelt) du vil ikke fortryde det. Karaktererne er unikke sjove og mindeværdige, stemmehandlingen er perfekt (og når jeg siger perfekt, mener jeg, at jeg ikke kan forestille mig, at noget andet menneske laver en bedre stemme end de to stemmeaktører, der spillede Kouhei og Lori), dialogen er god og måde vittighederne er sat op og udført er fantastiske og meget godt klaret.

Bedømmelse for Grand Blue sæson1:

Bedømmelse: 5 ud af 5.

Hvis du stadig er usikker på, om du vil se Grand Blue, skal du bare se denne video, indtil den er færdig, og se derefter, hvad du synes. Forhåbentlig har du bestemt dig:

Så skal jeg se Grand Blue? Der er ikke rigtig meget grund til ikke at se Grand Blue, hvis du har tid og er villig til at grine, vil jeg bestemt overveje det. Vi håber, at denne blog har været effektiv til at informere dig, som den burde være, tak for din læsning og have en dejlig dag.

Læs lignende artikler:

Giv en kommentar

Translate »
%d bloggere som denne: