Anime i dybden

Peach Girl - Funimations Hidden Gem

Peach Girl er en romantisk anime, der oprindeligt løb fra 8. januar 2005 - 25. juni 2005 og følger historien om Momo Adachi, en gymnasiestudent i Japan. Momo har vold på Kazuya Toujikamori, eller "Toji", som hun henviser til ham som, men denne kærlighed sættes løbende under retssag af hendes såkaldte bedste ven Sae (Tsai) Kashiwagi. Sae bruger list og manipulerer hele skolen til at tro hende, så hun kan få tingene på sin måde og stjæle Toji fra Momo.

Oversigt

Historien bliver til tider utrolig dyb, og det er let at sympatisere med en karakter, fordi vi seerne og Momo er de eneste, der kender sandheden om Sae i begyndelsen af ​​historien. De teknikker og metoder, Sae bruger for at få folk til at tro på hende, er virkelig underholdende, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg gav denne semi retro-anime en chance.

Hovedpersoner

Hovedpersonerne i Peach Girl var særlig sympatiske og interessante, de var også unikke. Hver karakter havde deres egne problemer og forskellige personligheder. Jeg kunne godt lide, hvordan Kairi oprindeligt var meget irriterende og sjov, men havde en anden side, der var mere seriøs og omsorgsfuld. Dette var en fantastisk tilføjelse til hans karakter, og det hjalp fortællingen såvel som at give Momo en allieret i de tidligere episoder. Sae lavede en god antagonist, hvis du vil, selvom hendes motiver for hendes handlinger udforskes. Momo kalder hende endda "Super Sae" på grund af hvor ekstrem hun er, og det er meget passende.

Først har vi naturligvis Momo Adachi, en 17-årig gymnasiestudent i Japan. Momo er en sympatisk person med bemærkelsesværdige personlighedstræk, der er beundringsværdige. Hun er venlig, sjov, attraktiv og har god moral.

Der er ikke meget, som ikke kan lide ved hende, men det er derfor, de løgne, som Sae spredte, er så effektive, fordi de er så usande. Dette påvirker virkelig og sætter Momos karakter på prøve, da vi ser, hvordan hun reagerer på disse rygter om hende. Det er en fantastisk måde at vise karakteregenskaber ved at sætte dem i denne type situation.

Dernæst har vi Kazuya Toujikamori, som er Momos kærlighedsinteresse. Han handler mest på en bestemt måde under serien, og hans karakter ændrer sig ikke så meget.

Toji er bange for Momos bekymringer over Sae og de løgne, hun har spredt. Dette efterlader Momo næsten ingen muligheder, og hendes eneste ven ser ud til at være Kairi, da Toji tager Saes side det meste af tiden og bliver offer for hendes manipulation.

Han har en god side og er generelt en sympatisk karakter, han har gode intentioner og elsker Momo, men dette stopper dog ikke Sae.

3. er Kairi Okayasu, der har to sider, en som kun ses af Momo, hvilket jeg fandt meget interessant. Kairi optræder i første omgang på en jokey-seriøs måde, der synes at være meget modydende for Momo.

Kairi vil bare have hende til at være lykkelig, og det er klart, at han også er forelsket i hende. Selvom han ved, at han ikke kan have hende, støtter han stadig hende og endda giver hende råd om Toji og Sae.

Kairi er en meget vigtig og beundringsværdig karakter i serien, og det gav mig virkelig noget at investere i med ham som karakter.

Sidste er Sae (Tsai) Kashiwagi, der fungerer som den største antaganist i serien, og drengen skuffede ikke. De niveauer af list og planlægning, der går ind i hendes ordninger, er næsten uforståelige.

Sae spiller alle i klassen til hendes fordel og bruger andre underkarakterer følelsesmæssige udløsere som våben til sin egen gevinst.

Hun udgør en stor antagonist som jeg sagde, og hendes motiver er relateret til popularitet, jalousi, misundelse og trods, hvilket gør hende til en meget grusom karakter generelt.

Plottet

Uden at give for meget væk er historien om Peach Girl ret enkel og let at følge. Der er dog nogle vigtige plotændringer og subfortællinger, der adskiller sig fra den originale historie. Fortællingen slår hurtigt fra en underfortælling til en anden, og det kan til tider være ret svært at behandle.

Imidlertid er den generelle fortælling og indholdet af hver episode normalt opsummeret i starten af ​​den næste, hvilket gør det meget let at forstå, hvad der skete i de foregående episoder, og hvad der generelt foregår. Det starter på en ret enkel måde, Momo har garvet hud, så Sae spreder et rygte om, at Toji kun kan lide drenge med garvet hud, dette får Momo til at tro, at Toji aldrig vil kunne lide hende, og hun prøver sit hårdeste for ikke engang at få nogen sol i denne periode.

Dette er indtil hun finder ud af, at Toji faktisk ikke bryr sig om dette, og så afsløres sandheden. Sae ser ud til at få glæde af denne slags ting og elsker det, når dette sker med Momo. Hun manipulerer også hele skolen til altid at tro på hende, fordi hun spiller offeret ved blot at græde, når folk ikke er på hendes side eller er helt overbeviste. Herefter overbeviser Sae Toji (som aldrig har kysset en pige før) om, at han har brug for at øve på hende, før han tvinger sig selv til Toji, da mor er bag hende. Toji så tydeligvis ikke Momo, men Sae så, og det var alt sammen en del af hendes plan.

Karakterkonflikt

Efter denne scene er Momo naturligvis meget ked af det, og hun stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Toji ville gøre sådan noget. Hele tiden trøstede Kairi hende. Det skaber en stor konflikt mellem 4 hovedpersoner, og da vi (seerne) kender sandheden, gør det det meget spændende at se Momos reaktion på hele situationen, når vi kender sandheden. Det er fantastisk at skrive, og det holder dig virkelig med at se.

Da Momo er en attraktiv karakter på mange måder, er det meget let at sympatisere med hende, og det gør antagonisten Sae til at fungere så godt. Årsagen til dette er, at de eneste mennesker, der kender sandheden, er seerne, Momo og Kairi, dens store skrivning virkelig, og tegnene sammen med dialogen fortsætter kun dette videre.

Pointen er, at uanset hvem moralsk forkert Sae er i sine handlinger, er hun altid i stand til at komme tilbage og vride fortællingen til hendes fordel. Hun er åbenlyst jaloux på Momo, og dette skaber stor konflikt mellem de to.

En strålende allround kærlighedshistorie

Årsagen til konflikten i Peach Girl stammer ofte fra temaet kærlighed. Momo har en dyb kærlighed til Toji, og Sae ser dette. Hun kan ikke forstå hvorfor, selv når hun har alt, hvad hun vil have, hele skolen mod Momo, endda en supermodel kæreste og alle tror på hende, at hun stadig er utilfreds. Årsagen til dette er, at Toji sørger for Sae, hvad hendes anden kæreste ikke kan. Sae er ikke engang forelsket i ham endnu (selvfølgelig) bruger ham til hendes fordel.

Det er tydeligt, at Sae ser, at hun kun hun ikke har, som hun vil, er Momo ubetinget kærlighed fra Toji. Hun opsummerer derefter, at den eneste måde at komme ud af sin utilfredsstillende ulykkelige og grænseoverskridende vrede tilstand er at sørge for, at Toji og Momo ikke er sammen. Så længe dette sker, får vi en lille scene, hvor Kairi konforterer hende, når han ser, at hun er ked af det.

Giv en kommentar

Translate »
%d bloggere som denne: